SUZUKI BILER

SUZUKI SWIFT

Suzuki Swift er klassens mest økonomiske bil. Med DUALJET motor der har hele 90hk, køre Swift 23.3 km/l. Med swift får du et både sporty og unikt design bil som er velegnet til de Grønlandske forhold, med sine 4×4 kører swift ude problemer i sneen. Med masser af udstyr vil du nyde hver gang du sætter dig ind bag rettet.

Se mere her

SUZUKI IGNIS

Suzuki Ignis veludstyret mini-SUV i sin klasse. Med 90hk kører Ignins 20,0 km/l. Med Ignins får du et unikt bil, som er velegnet til de Grønlandske forhold, med sine 4WD køre egenskaber får du ingen problemer med at køre i sneen. 

Se mere her

SUZUKI VITARA

Den nye Suzuki Vitara er en ny dreng i klassen for praktiske biler med stil og temperament. En ægte økonomisk SUV som fås i 4×4.

Se mere her

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en bil som opfylder mange bilkøbers behov, personbil og en SUV i en. S-Cross har en rigtigt god kabine plads og bagagerum, med høje side positioner og gode køregenskaber. S-Cross passer meget godt til de Grønlanske forhold hvor den også kan fås som 4×4.

Se mere her

SUZUKI JIMNY

Den nye Suzuki Jimny er en charmerende offroader som er skabt til at køre i sine egne veje og passer meget godt til de Grønlandske forhold.

Se mere her