SUZUKI BILER

SUZUKI SWIFT

HYBRIDTEKNIK ER STANDARD

Suzukis kompakte og smarte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modellerne. Det betyder, at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber. Ved blandet kørsel tilbagelægger den op til flotte 21,3 km/l ifølge den restriktive WLTP-norm.

Se mere her

SUZUKI IGNIS

HYBRIDTEKNIK ER STANDARD

Alle Ignis-modeller kommer med Suzukis 12V mild-hybridsystem. En lille el-motor, et effektivt 12V lithium-batteri, og et avanceret styresystem assisterer her benzinmotoren under igangsætning og acceleration. Så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber. Ved blandet kørsel klarer Ignis 20 km/l Og selv med firehjulstræk (AllGrip 4WD) ligger Ignis flot med 18,5 km/l.

Se mere her

SUZUKI VITARA

SUV MED STORT SUV

Vitara kører på Suzukis mere end 50 års SUV-erfaring. Modelprogrammet er bredt og skarpe designdetaljer, toptjekket sikkerhedsudstyr og hybridteknik er standard i alle. Med 1,4 motor og manuelt gear, får du Suzukis effektive 48V mild-hybridsystem, og i Vitara med 1,5 motor og automatisk gearskifte, betyder Suzukis S-Hybridsystem, at du også får mulighed for at køre på strøm ved fx bykørsel. Som en ægte SUV fås Vitara selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip Select.

Se mere her

SUZUKI S-CROSS

SKARP FAMILIE-SUV

Suzuki S-Cross er en stor og rummelig familie-SUV, der imponerer med et stilfuldt og markant ydre, avanceret sikkerhedsudstyr og et flot interiør med masser af fede features. Med 1,4 motor og manuelt gear, får du Suzukis effektive 48V mild-hybridsystem, og i S-Cross med 1,5 motor og automatisk gearskifte, betyder Suzukis S-Hybridsystem, at du også kan køre på strøm ved fx bykørsel.

Se mere her

SUZUKI JIMNY

LEGETØJ, VÆRKTØJ OG KØRETØJ I ÉT

Både ude og inde strutter offroad-legenden Jimny af selvtillid. Alt er gennemtænkt og designet, så det lille muskelbundt kan bruges både som professionelt arbejdsredskab og som mobilt hobbyrum. Jimny Van er indbegrebet af effektivitet og funktionalitet. For eksempel kan alle knapper på instrumentbordet betjenes med handsker på. Jimny Van er en ægte offroader med firehjulstræk, stor frihøjde og reduktionsgear, der gør det muligt at køre ekstremt offroad. Udstyrslisten er lang, også når det gælder sikkerheden, hvor automatisk nødbremse fx er standard. Og så napper den 1300 kilo på anhængerkrogen.

Se mere her